انواع غذای رژیمی با مرغ
یکی از اجزا جدا نشدنی یک غذاهای رژیمی خوشمزه ،مرغ است. با ترکیب مرغ همراه ادویه ها و سبزیحات معطر می توان یک غذای رژیمی با مرغ خوشمزه تری طبخ کرد. مرغ به دلیل اینکه منبع سرشار از پروتئین نیز هست، در بسیاری از غذاهای رژیمی مورد استفاده قرار می گیرد.
انواع غذای رژیمی با مرغ
در ادامه با طرز تهیه انواع غذاهای رژیمی با مرغ آشنا شوید.
غذای رژیمی با مرغ و قارچ
باید توجه داشته باشید که قارچ نیز همانند مرغ منبع سرشاری از پروتئین است که مصرف آن در دورانی که رژیم دارید می تواند به شما کمک زیادی بکند.
مراحل پخت خوراک مرغ و قارچ
طرز پخت این غذای رژیمی با مرغ بسیار آسان است بصورتی که در هر زمانی می توانید از آن استفاده کنید. این غذا جزء غذای رژیمی با قارچ نیز به حساب می آید.
1. پیاز را رنده کنید و با کمی روغن تفت دهید.
2. سینه مرغ را که از قبل شسته اید و به قطعات ریز خرد کرده اید را به پیازها اضافه کنید و آنها را هم تفت دهید.
3. نمک، فلفل و زردچوبه را به مرغ اضافه کنید.
4. قارچ و سیر را در یک ماهیتابه جدا و بدون روغن تفت دهید و این کار را تا زمانی که آب قارچ به طور کامل کشیده شود ادامه دهید.
5. حال قارچ و سیر را به مرغ اضافه کنید و مجددا تفت دهید.
غذای رژیمی شما آماده سرو است می توانید نوش جان کنید
سینه مرغ رژیمی با مرغ
ساده ترین غذای رژیمی، سینه مرغ رژیمی است که در بین ورزشکاران نیز طرفدار زیادی دارد.
مراحل پخت سینه مرغ رژیمی
1. استخوان های فیله سینه مرغ را جدا کنید و آن را تا حدی بکوبید که بافت آن کاملا نرم شود.
2. فیله را با مقداری نمک و فلفل طعم دار کنید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه استراحت کند.
3. یک ماهیتابه نچسب دردار را انتخاب کنید و داخل آن روغن بریزید.
4. مرغ را داخل روغن تفت دهید و سپس درب ماهیتابه را به مدت یک ربع بگذارید و اجازه دهید مرغ کاملا مغز پخت شود.
غذای رژیمی با فیله مرغ آماده سرو است.
غذای رژیمی با مرغ و کدو
سینه مرغ و کدو یک ترکیب بسیار مناسب برای افرادی است که به دنبال یک غذای رژیمی می گردند.
طرز پخت غذای رژیمی با مرغ و کدو سبز
1. ماهیتابه را روی شعله کم قرار دهید.
2. یک قاشق چایخوری روغن زیتون داخل ظرف بریزید.
3. سیب زمینی و کدو سبز را خرد کنید و به همراه دو قاشق غذاخوری آب بپزید.
4. مرغ خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، پودر سیر، رزماری و اورگانو را به آن اضافه کنید.
5. نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی بعد این غذای خوشمزه را از روی شعله بردارید و میل کنید.